10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!


[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
 • savaz
  #90957
  Ide is leírom, amit a lemil blogba az oroszokról, mert már Magyarországra is érvényes. Az egyik kitalál valami baromságot, a másik kettő beleegyezően ugat szolgalelkűségből, a harmadik meg megcsinálja szó szerint azt, amit mondanak neki, mert nem mer, vagy nem tud visszaszólni, hogy mekkora baromság. Így megy ez olyan rendszerekben, ahol nincs visszacsatolás-

  Valaki biztos nosztalgiázott, hogy neki mekkora szuper volt az MHSZ-ben a légpuskalövészet, aztán végigfutott a rendszeren és ez lett belőle. Pedig a mai kölykök Counterstrike-os pimpelt fegyvereken nőnek fel, meg non-stop akción. Ami ennél kevesebb azt már le sem szarják.
  Még az airsoft hasonlít erre legjobban, azt szvsz lehetne toborzáshoz használni (mondjuk nem nagyon szeretik ott a 18-év alattiakat). A grafikája, mindnesetre jobb mint a playtstation. Nem véletlenül airsoftoztak a GRU-sok a nácikkal nemrég.

  Az egész onnan indult, hogy a nagy vállsághelyzetben nem volt elég ember a kerítést őrizni. A Vitya nagyon bedurrant, mikor rájött, hogy alig van tényleges katona és még ott sem tudják a létszámot feltölteni. Azóta próbálkoznak mindennel: Mindenféle tartalékosok bekényszerítése, honvédelmi nap, lőtér, meg digitális katona. Hát kb. ilyen ötleteket tud feldobni a rendszer, de még ezeket sem tudja normálisan, gyorsan megvalósítani.
  (Bocsi a politikáért, de rendszerelemzéssel foglalkozom és nekem ez jöttt ki.)