10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!


[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • JanáJ
    #90719
    Nem sértésnek szántam, elnézést ha a lelkedbe szaladtam vele. Autós kártyás összehasonlítást csinálsz a dologból és ez szerintem nem jó. Tipikus hw fan hozzáállás. Van egy 150+ milliós repcsi, ami ~15+ éve repked karabély nélkül. Ebből nekem az jön le, hogy pénz lenne rá, de eddig nem volt se sürgős, se fontos. Valamint van egy M4 ami az amcsi lélek egy része. Ezek után te a pontos igények és lehetőségek ismerete nélkül megszakérted - a fotelból - hogy ez egy rossz a döntés. (Keress rá mi az a Dunning-Kruger hatás).

    Nem tudom milyen méret és súly határok vannak, de feltételezem nem viccből kell behajtható markolat és kivehető cső. A bullpupon mit hajtasz be és hogyan, mert egyben szerintem az sem fér be. Így az összeszerelés problémád megoldva, mert a bullp be se férne. Hogy a tökben veszne el a fele? Szerinted gumi pókkal fogatják fel?
    Az élet nem egy FPS, földet érés után nem kell egyből lőnöd. Szerintem egy lepottyant pilóta amúgy sem egy Seal operátor és örül hogy épp túlélte és nem ájult el. Az ő dolga, hogy elbújjon míg érte jönnek. Hogy lenne benne a tár, ha a markolatot behajthatóvá alakították?
    Nem állítottam, hogy nem tudnák használni, de egy hadseregben feltételezem kiképeznek arra amit a kezedbe adnak. Szóval ha nem M4 megy az ülésbe, akkor az időszakos lövészetet is meg kell ugrani mindig a csoda bullpupal.

    Nem értem az ellőtt lőszer mennyisége mit számít. (Amúgy 2-300 karabéllyal.) Én is levezettem pár százezer km-t úrvezetőként, de ettől még nem szakértem meg mondjuk a VW csoport döntéseit. Az egészben a meglepő, hogy ezt pont te tolod ide, nem pedig a "negyedéves" vérpisti. Olyan mint mikor azon meg a vita, hogy a 5.56 a jobb vagy a 7.62. Autós kártya rulez...

    Szerintem az M4 adott, az ami lélekbe beleégett valami. A szükséges módosításokat levették a poncról, mindezt minimál összegből. Innen a fotelból nekem ez siker story. Simán lehet pl, hogy főleg a vadállatok miatt került be az ülésbe.