10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • JanáJ
    Terelsz.

Az első mondatod értem, csak nem értem mit támasztasz vele alá. Tudtommal a T-72-es mindig is kevésbé páncélozott volt, mint az azonos időszakú - mondjuk - Leo2. Ha mind a kettőnek növelik 20%-al a páncél védelmét, akkor miért lenne pariban a kettő? Eleve csak a tömeg növekedéssel elég nehéz mérni a védelem növekedését. Szóval ez így nekem játék a szavakkal. Az "igen jó ERA" van rajta szintű dolgokra meg inkább nem mondok semmit. Persze lehet, hogy azonos, vagy kisebb súly mellett nagyobb védelme lett a T-90nek, csak csodákat nem várok tőle. Mondom ezt úgy, hogy nekem sokkal szimpatikusabb a kisebb, öntöltős 72-es, mint egy korabeli Leo 2.

Szerintem az a baj, hogy mindenkibe bele állsz, aki szerinted hülyeséget mond. De attól, hogy valaki hülyeséget mond, még nem feltétlen hülye és attól hogy sok a hülye, még nem mindenki az. Azzal pedig magadból csinálsz hülyét, hogy félreolvasod amit írtam és belegondolsz dolgokat, amivel meg utána elkezdesz harcolni. Én meg azért vagyok hülye, mert sokadikként leírom neked. Talán a higgadtabb hangnem miatt jobban átmegy.