10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • JanáJ
    Akadt benne. Nem rég volt egy régi típusú nagy NATO gyakorlat északon. Ezek fő célja szerintem, hogy a soknemzetiségű bakák együtt tudjanak működni. Itt szerintem a törzsnek kell jól működnie, nem tűzpár szinten lesz vegyes a sereg. Tudtommal rotációban van gyorsreagálású egysége a NATO-nak, mintha mi is adnánk bele vagy egy századot. De ilyenje még egy rendes középhatalomnak is van. A politikai akarat már egy más kérdés. Ha a macinak elgurulna a gyógyszere, akkor Ukrajnán keresztül érné el - nálunk - a NATO határait. Szerinted van rá forgató könyv? Légi egységeket szerintem secperc át lehet dobni. A pápai reptér nem csak a három Big Mac miatt lett gatyába rázva és Kecskemétet sem véletlenül akarják az amik aszfaltozni. Szerintem arra is van terv, ha Kanada megtámadja az USA-t, nemhogy erre. Ugyan így biztos vagyok benne, hogy van tervünk arra, ha pl Ausztria meg akarna támadni minket. Az más kérdés, hogy fegyver és katona nélkül ez sokat nem ér.