-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
ToxiMaxi #89859 Az érveid kikezdhetetlenek...
1. Én már repültem ennél nagyobb szélben is drónnal és nem volt egy leányálom egyhelyben tartani még GPS hold segítségével sem, pláne nem, ha még széllökések is voltak és nekem egy nagy terület állt rendelkezésre, ha ugyanez egy szűkebb erdős területen történik garantáltan felkenődik. Nem tudom elképzelni, hogy tudja tartani a pozícióját ekkora szélben.
2. Az aksiidő olyan, mint a kocsik fogyasztása. Te sem tudod ugyanazt a fogyasztást produkálni, mint amit a gyárban. Annyi tényező befolyásolja. Ahogy írják is csak egy bizonyos sebesség mellett, tehát ha egyhelyben lebeg, akkor eleve kevesebb repidő lesz, ha szembe szélben repül eleve kevesebb repidő lesz. Nem is értem, hogy te, aki mindig veri magát a végzettségére, hogy nem tudod ezt megérteni?
3. 1024*768 és HD felbontás mellett is repültem és ég és föld volt a különbség. LOS-on kívül szűk helyeken repülni nem kis kihívás, pláne ha nincs GPS hold és mondjuk egy lightos kis szél is van.
Én nem az asztalt csapkodom, én csak a tapasztalataim alapján írtam le a véleményem (az érveid alapján gyanítom neked tapasztalatod sincs). Jó kis drón, szívesen elvinném egy körre de egy láda sörben lefogadnám, hogy azok az adatok csak marketing adatok és a valóságban minimum 10%-al kevesebbet tud.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2019.02.07. 13:54:04