10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!


[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • aksurv2
    #89833
    Románok rohejesen könnyedén elfoglaltak az országot. Ezt bármikor most is meg lehet tenni, főleg a lebenitjak a vezetést.
    Ehhez jelenleg is elég nagyjából egy gyalogsági század tuzerejevel, AT..50 sniper stb. rendelkező, de sf képzettségű emberek. Ők könnyedén kiiktatnák itthon a katonai politikai vezetést. Kizartnak tartom hogy a szemelyvedok ki tudnának védeni egy jól megtervezett szakaszereju panceltoros rajtautest.
    Onnantól leall minden.
    A jól képzett 3000 ember az nem sereg hanem az egész ország. És jellemzően a rendőrség embereiből áll. Tehát TEK MEKTA + Bercsenyi es azon kívül pár szazad ha elég jó a lokal pk. A MH nak jelenleg NINCSENEK jól képzett alakulatai, olyannyira hogy a magyar honvédségben egyszerűen nincs lokikepzoi beosztás. A Bercsenyin kívül még egyetlen egy olyan loveszetet nem láttam ami kicsit hasonlított való világhoz.
    Pár hónapja lőttem együtt katonákkal egy nem túl nehéz feladatot. Egy jellemző kérdés gyerekek ebből nem lesz baj? Amikor valaki látta a lokeszseget. A katona gyerek meg szegyenkezve mondta évi egy loveszetuk van.
    A szerb kalasok , ha karban vannak tartva tökéletesen működnek. Én már lőttem 1945 ben gyártitt thomsonnal és más régi fegyverrel is.
    Itt mindenki meg van szédülve hitechtol csak arról feledkezik el, hogy ugyanezen a fegyverek 25 éve vérbe borították a Balkánt.
    Tehát egy sf paralizaló akció kombinálva egy ISIS jellegű raiddel a MH mai állapotában kezelhetetlen lenne.
    A jóval erősebb Iraki hadsereg se tudott vele mit kezdeni.