10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!


[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • fade2black
    #89830
    Románok NEM "10.000es hadsereg".
    Második sor értelmetlen.
    Szegedig NEM nagy terület. A 15-30éve fent van ak padláson 10.000főnek meg végképp nincs értelme. Ez pont annyit ér mint ha Szegeden kiosztanak 10.000AKt. Illetve az 100*többet mert lokális terep, hazai lakosság támogatása és sehol nincs meg a támodásoknál szükséges 3:1.
    De amúgy se értem mi ez a leszednek 10.000akt padlásról dolog. Ezzel akarsz nekimenni egy hazai terepen mozgó 6.000es jól képzett reguláris erőnek? Értem én, hogy ez a szám nagyon kevés de ez legalább tényleg képzett. Tudom a BTR szar, de mi ellen? Mert a 14.5 mocsingot csinál a "par középiskolai gyereket rakotozni az autókraba". A T-72 is szar és a METIS se a csúcs ATGM és Gripenhez sincs (valószínűleg) nagy mennyiségben CASt... adó fegyver... de "beul a verda" meg "par középiskolai gyereket rakotozni az autókraba" és elmegy Szegedig után jól teszi, ha tövig nyomva vissza is megy, mert nem tudom mire képes az "autóra kötözött középiskolás" a fenti reguláris erő ellen de a tippem, hogy meghalni.

    "az USA egyik legnagyobb városát megbenitani 5 embernek."
    Mit szedsz? De ha jozanul is ez van akkor nálad is nagy bajok vannak. btw nem tudom mit jelent a megbénítás, de mi elfoglalásról, megszállásról beszélgettünk. Nem, nem tud 5ember elfoglalni egy Budapest méretű/lakosságszámú várost. Egy kis részt esetleg meg tudnak bénítani. Amíg ki nem ér a legközelebbi swat team. Erre képesek.