10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!


[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
 • SZUsszan
  #88934
  Érdekes, ha az első lőszer nem sül el, akkor nem történik double feed.
  Ha meg az első elsül, de nem veti ki rendesen és rátölti a double feedet, akkor mivel a hevedert kivették a fegyverből, a töltőfogásnál ki kellett volna esnie mind a két lőszernek/hüvelynek.

  Van logika abban, amit mondasz, csak nehéz elképzelni, hogy az mgben megmaradjon egy lőszer úgy, hogy nem a csőben van és nincs is benne már a heveder. Ráadásul ok, valahova beszorult, de csőre lehet tölteni a zár helyreengedésével.

  Open Bolt Machine Gun Clearing Goes Hot With Cookoff

  "Most carbine users do not take into account the temperature of the barrel at all. In case of class 4 malfunctions (double feeds), soldiers are taught to immediately start remedial and later rectifying action to clear the issue. However, doing this with a belt-fed can be hazardous to your health in a training environment, as cook-offs are far more likely."

  "MG3 jammed. Proberly the spen5case wasn't ejected properly, but the new round was just enough stripped from the belt and half in the chamber. When he pulled the bold back, the poorly elected case dropped out of the weapon and the new round slided into the chamber when he held the barrel low. And then the cook off happend"

  És tényleg, nem is engedte vissza a helyére a zárat, amikor elsült. Szóval csak simán beforrósodott a második lőszer, miközben az elsőt kivetette.