-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Tudom, hogy az F-35-öst rúgdalni könnyű, meg minden, de azért ezen nekem is megakadt a szemem:
"“Lockheed Martin Corp., Lockheed Martin Aeronautics Co., Fort Worth, Texas, is awarded a $1,421,735,530 cost-plus-incentive-fee contract for recurring logistics services for delivered F-35 Lightning II Joint Strike Fighter air systems in support of the Air Force, Marine Corps, Navy, non-Department of Defense (DoD) participants, and foreign military sales (FMS) customers. Services to be provided include ground maintenance activities; action request resolution; depot activation activities; Automatic Logistics Information System operations and maintenance; reliability, maintainability and health management implementation and support; supply chain management; and activities to provide and support pilot and maintainer initial training. Work … is expected to be completed in April 2019.”
Magyarul: 1,42 milliárd dollárt kap egy évre a Lockheed az F-35 logisztikai támogatásának biztosításáért. ALIS üzemeltetés, földi infrastruktúra, és a többi.
Ez nagyjából 5 millió dollár per gép, és ebbe nincs benne pótalkatrész, üzemanyag, pilóta költség, stb, tehát a rep. költségben sem jelentkezik! Azért nem gyenge...