10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • horthy
    Majd kiderül mi lesz !!!! Bár én furcsának tartom azt hogy mindig akkor vet be a Szír vezetés vegyifegyvert amikor nyerésre áll ( ennyit a vörös vonalról ) . False flag nagyon CIA vagy Moszad szaga van a dolognak . Egyszerüen " cui prodest " kinek áll érdekében . Az USA mindig ezt a hanglemezt rakja fel bár nagyon kopott már a bakelit .

A másik meg ha az USA tulzásba viszi a dolgokat vele is tudnak szemétkedni az Oroszok Afhganisztánba stb . Adnak fegyvert az ellenségeiknek . Az biztos az igaz ahogy Virág elvtárs mondta: " a nemzetközi helyzet fokozodik " .
    Az USA hadereje erősebb mint az Orosz de kérdés meddig lesz világelső ? Kina jön föl mint a higany , Oroszország stagnál . Én csak arra vagyok kiváncsi mikor ér Kina és az USA a szakadék szélén lévő keskeny hidhoz amin csak az egyik mehet tovább ?

Mondjuk ha lenne USA-Orosz konfrontáció kiváncsi lennék az S-300 , S-400 Pancir stb légvédelmi rendszerek hatékonyságára . Szu-27 verziói Szu-30 , Szu-35 mennyire hatékony az F-15 ellen ?