-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
aksurv2 #87586 Nem a banan tarral van hanem a loszerrel. Az armalite rendszernek zarolasi problemai vannak vele. Ezert nem terjedt el 6.5 grendel pedig az egyik legjobb ballisztikaju loszer.
HK 416 tulhypolt valami aminek tesztjei soran gondosan kerultek a megbizhatosag teren Ak valo ossze merest.
Amugy se vagyok lenyugozve HK fegyverektol.
Az uspk eleg fapadosak en nem szerettem veluk loni pedig volt egy ev amikor szinte csak azzal lottem. MP-5 nagy karriert futott be es hatan viszi a tobbi fegyveruket. a 416 nem mas mint egy dugattyus reszelt m4 az annal megszokott ergonomiaval. A Bren minimum 20 evvel elotte van teljesen ketkezes, mindent tud ami egy gepkarabelytol elvarhato manapsag. Amit nem tudni, az az uj fegyver effektus.
A civil supportjuk fos.
A nemetek politikailag tokeletesen megbizhatatlanok meg egy gazpisztolyt se vennek toluk. Pl Izraelt egy kalap ala vettek terroristakat tamogato orszagokkal.
Cseh fegyverek vilagszinvonaluak. A pisztolyaikat kifejezetten kedvelem jo megbizhato fegyverek. BREN kivetelevel mind volt mar a kezemben egyedul az Evorol hallottam rosszat. Az egesz projekt a magyar rendvedelem hozzaerto reszeben tokeletes dobbenetet valtott, mert annyira atgondolt jo otlet ami eddig meg pelda nelkuli es mindenki csavart keresi benne.
Utoljára szerkesztette: aksurv2, 2018.04.08. 08:41:02