-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
millerius #87469 Na pont ezért is tart itt a Honvédség, ahol. Szerintem a Suzuki, Audi meg Merci már pont elég gesztust kaptak mikor idetelepültek, pontosabban nem gesztust hanem akkora tízmilliárdokat, hogy a dolgozóik bérét évekig a "jól kereső" magyar adófizetők fizették!! Szóval szerintem most már nekik kellene előjönni a gesztusokkal. A másik: nem is nevetséges vagy röhejes, hanem tragikus, hogy a magyar honvéd még mindig ugyanannak a Kalasnyikovnak a reszelgetett változatát kapja kézbe, amit anno a most 81 éves nagybátyám, aztán 20 évvel később én is aki azóta már nyugger vagyok!! Közben a "HONVÉDELMI" költségvetésből vettek bőséges tábornok-képességet, Audi-képességet, víztisztító-képességet, hímző-képességet, most Vitara-képességet és közben még ki tudja milyen CIVIL képességeket, viszont leépítették a tüzérséget, a harckocsizókat, a légvédelem döntő többségét a MiG-29-ekkel együtt (átlag 8-10 év üzemelés után??!!), stb. Emlékeim szerint 30 év alatt a HM-nél két úgy-ahogy értelmesnek nevezhető készpénzes haditechnikai pénzköltés volt, a Gripen és a Mistral beszerzése. De lehet hogy én látom rosszul a dolgokat, megpróbálhattok meggyőzni ...