10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • fade2black
    "Akkor mutatnal errol egy manualt? Mar mint arra hogy le van irva, hogycezt a fegyvert gyerekek gyilkolasara terveztek."

Mondtam én bárhol, hogy gyerekek gyilkolására tervezték? Nem. Akkor kérlek ne adj olyan dolgot a számba amit nem mondtam.

Azt írtam, hogy "Egy AR-15... alapvető célja meg más emberek meggyilkolása. És úgy van megtervezve, hogy minnél nagyobb hatékonysággal oltsa ki más ember életet." (és ezért elég morbid a hasonlításod az autóval ahol a fő cél a személyszállítás és fő szempont az, hogy baleset esetén minnél jobban óvja az emberéletet.)

Amúgy tőlem vitatkozhatunk az AR15... alapvető céljáról és bizonygathatod azt szép hosszú posztokban, hogy az alapvető célja ezen fegyvereknek nem az emberi élet kioltása és nincs benne manualban, hogy erre tervezték.

"Javaslom olvasd el mit Kalasnyikov mikor kerdeztek erez e lelki ismeretfurdalast fegyvere miatt."

Kalasnyikov nem a polgári lakosságnak tervezett fegyvert, hanem a vörös hadseregnek. Nálad vmi nagyon félrement nekem semmi bajom nincs avval, hogy katonák AR-15, AK...val grasszálnak. Hát pont az a feladatuk, hogy ha pl háború van minnél hatékonyabban öljenek. Ezért rohangálnak AR-15, AK...val mert ezen eszközök alapvető célja meg más emberek meggyilkolása.

A topic törélését firtató kifakadásodat meg ha lehetne nem is minősíteném. Keversz, terelsz (más szájába olyat adsz amit nem mondott.).