10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • repvez
    Az egész dolgot nem értem én teljesen, hogy oké, hogy alkotmányos joguk van fegyvert tartani, de az gondolom nincs leirva, hogy gépkarabélyt és hasonlókat.
    Miért nem hoznak törvényt, hogy magánszemélynél csak pisztoly lehet? Lehet , hogy ezt a iskola vérengzést nem akadályozta volna meg, de a las vegaszit igen vagy a többit.
    Az meg megint nonszensz, hogy 21 éves korig nem vehetsz alkoholt, meg 25 éves korig nem bérelhetsz autót, de fegyvert vehetsz akár AR15 öst is.
    Nem kicsit fura ez?

Az meg, hogy fegyvereseket tenni az iskolákhoz megint hülyeség, mert majd akkor lehet, hogy pont az ök kattan be és ö nyirja kis a gyerekeket , meg ahogy irták mindenhol akkor fegyveres örség lesz ezután a mozinál, közértben mindenhol?

Arról nem igen olvastam, hogyan jutott a fegyverhez vagy kié volt , mert azt is börtönbe zárnám, aki hagyta, hogy hozzáférjen ilyen fegyverhez.

A háborus helyzeteket nem venném egy kalap alá, bár igaza van aksurv2-nek, hogy akik, most sajnálkoznak, hogy meghalt 17 gyerek ugyan azok meg ennél többet nyirnak ki máshol.
    DE mint mondtam az háborus helyzet és föleg most nem lehet nagyon megitéln ki az ellenség és ki nem.
    Mert lehet az a fiatal gyerek lelött pár katonát elötte akit kinyirtak ,de mire a sajtó odakerült már csak azt látják, hogy egy fegyvertelen gyereket lelöttek a katonák mert a fegyverét már elvette egy másik .
    ÉS elég bonyolult az ottani helyzet, mikor már gyerekkén csak arra tanitanak, hogy ölj abböl nem lesz normális ember ha a fejeseket likvidálják is.

Mig az USÁ-ban egy jól meghozott és betartott törvénnyel rövid idön belül kezelhezni lehetne a helyzetet.