-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
aksurv2 #86985 "En meg azt hogy 65 millioan jarnak iskolaba az Usaban. Ez megegyezik UK. teljes lakossagaval.
jujj....
Próbáltam rákeresni tavaly mennyi lövöldözés volt 1év alatt UKben. Így tanulok arányát nézve kb 2* több lövöldözésnek kéne lennie UKben egy év alatt mint USben 1.5hónap alatt.
Tudod mennyit találtam UKben? 0át.
kb 20éve követem azóta látom, hogy büdös nagy probléma ez USben és képtelenek megoldani. Ha meg kultúrára, Svájcra hivatkozunk akkor azt kell mondjam, hogy US kutúra nem alkalmas a szabad fegyvertartásra a Svájci meg igen."
Nagyságrend a lényeg annyian járnak iskolában mint egy BT biztonsági tag teljes lakossága. A brit fiatalok késelnek és ha összeadod a késelesek áldozatait el fogod érni az iskolai lövöldözések áldozatait. Mindezt a világ legkreténebb késszabályozásával úgy hogy még a csapból is az folyik. Konkrátan ha kétszer megfognak valakit egy fix v. egy 7.63 mm elrő késsel máaodikra automatikusan 4 év letöltendött kap, tehát mit csinál az okos brit? A Ha egyszer megfogják késsel utána áttér a savra, ami egyébként régi hagyomány csak akkor vitriolozásnak hívták. Egyébként vabn bőven fegyver UKban, BBC csinált erről egy filmet keress rá. Csak Londonban 20 % nölt lövöldözések szama. Ott tartanak hogy az atomerőműveket örző fegyveres rendörök isv átlettek irányítva az utcára es sereg vette át az örzést. Az egész országra 6000 fegyveres rendőr vigyáz, tehát jó sok értelme van őket hívni.
Vesd össze a Cseheknél semmivéle késszabályozás v. kkve nincs olyan kést botot spray hordasz amit akarsz, az egyetlen megkötés max. két pisztolyt viselhetsz egyszerre. Mert hogy v. 800 000 lőfegyver és ebből 300 000 önvédelmi tehát több a viselési engedály a lakossághoz képest mint az Usaban ehhez képest a világ 6. legbiztonságosabb állama. Ja ők menesztették 92 ben teljes belügyi rendőri és titkosszolgálati vezetést.
"A Glock pisztolyok története azzal indult hogy a hadsereg (Bundesheer) igényét elégítsék ki. Nem a polgári piacét. A Glock 17 egy full size pisztoly, szolgálait pisztoly. Nem civilnek való.
Én így tudom, így kezdődött."
Nem civilnwek való lol. Gondolom arra G19 való, mert az 1cm kisebb. 10 millió glockot adtak el. A nagyrászüket a polgári piacra, tehát bár katonai fegyvernek tervezták erősen civil fegyver. Értelmes ember glockkal v. valamelyik klónjával futkározik, nem egy böszme nagy vaspisztollyal.
Ugye vágod, hogy az összehasonlításod vicces...?
Mexikóban minden van, csak rend nincs. Nem véletlenül gondolok arra, hogy pl. Svájc vs USA vagy Finnország vs. USA arányokat nézd meg...
A drónos rész az most hogyan jön ide? Egyébként nincs senkinek a homlokára tetoválva, hogy ő drónpilóta...
Az oroszoknál akkor tartarthatsz önvédelmi fegyvert ha belügyminiszter v. más ilyen szintű fejes adománnyozza es élethosszig tart. Moszkva és nagyvárosok jobban bevannak kamerázva mint London. Teljes kontroll az országban. Ehhez képest 3x annyi emberőlés van mint az USAban. De hasonlóan szigorú szabályozás vasn Braziliában és teljes Dél Amerikában. mindenhol több az emberölés mint az USAban. Az USAban is van pár gócpont többinek jobb közbiztonsága mint nekünk.
Az iskolai lövöldözés erősen nem fegyverfüggő. Mert fegyver régen is sok volt, de nem voltak GFZ-k és nem volt net, live sajtó CNN stb. Ezek csináltak sztárt a férgekből. Hogy értsd sajtóetikai dolog, hogy nagyon ritkán irnak konkrétan öngyilkosságról, mert egyértelműen bebizonyított tény bármilyen híradas stb. növeli a számukat. Az iskolai lövöldözés pedig onlinén megy órákon át a világ minden pontjára szétsugározva.
Biztos nincs semmi hatása.
Másik miért nincs védekezés. Nem szeretem az összeesküvés elméleteket de nehéz benne nem szándékosságot találni benne., ugyanis szinte ez az egy valódi tömegeket elérő érv a alkotmányos fegyvertartás ellen.
Halottam, hogy milyen szinten van bevédve az izraeli iskolák, nálunk olyan szakszerűen kormányépületek sincsenek. Nos egy olyan országban ami több pénzt költ képzeletbeli ellenségekre és ertelmet háborúkra mint világ többi része együttvéve és kecskepásztorokat bombáz milliókért egy szaros romboló v. anyahajó árából röhögve bevédené izraeli szinten az összes iskolát, főleg úgy hogy évek óta szorgalmazza az NRA hogy munkanélküli veteránok százezrei állnak erre készen. Vajon még se teszi miért nem?