-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
aksurv2 #86943 Ertelmetlen bele menni. A gond az amit mar sokszor mondtam itt hihetetlen merteku elmeleti tudas van, de gyakorlati tapasztalat sajnos nagyon keves van. Es enelkul sokszor erzem mintha szivarvanyt magyaraznam gyengenlatoknak. Senki nem akarok meg serteni en is ateltem. Amikor elkezdtem loni en is minden adatot fujtam a fegyverekrol csak azt nem ertettem miert oltanak olyanok akik ehhez tenyleg ertenek. Ami rengeteget valtozott az szemleletem, mert en rengeteg idot toltottem olyanokkal akiknek a fegyver munkaeszkoz. Pl elvesztettek a fegyverek csodalatos elerhetetlen mivoltukat, es szipla targyakka valtak. Ha negjelenik egy uj fegyver jo esellyel 1-2 honapon belul kezemben van es lovok is vele.
Egyebkent fegyverek nem civilek kezeben problemak hanem az egyenruhasok kezeben.
Az elmult 100 evben a haboruknak kb. 262 millio civil aldozata volt csak ezt tudamasul veszuk mint az autobaleseteket. A fent emlitett marine sem kezifegyvert hasznalt az elmult 20 evben hanem egy itt technikailag szetelemzett repuloeszkozt. Tehat azzal megis mas olni mint egy civil kezifegyverrel