10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • ximix #86573
    Печора-2А (Pecsora-2A)
    - videók
    -------------------------
    Sz-200D-nél a föld görbülete is ábrázolva van.

--------------------------
    Панцирь Pancir-ról egy régi, de igen részletes videó, HPASP már lehet meg is számolta a bütyköket :)

+1 hkmm szóltam csináljanak már pár közelit,mert az öreg fórum rókáknak már romlik a szeme, így talán HPASP is eltudja olvasni, mi van a monitoron :)
    szerénység off

--------------------------
    Ha jól sejtem ez a cég lejárt szavatosságú, veszélyes katonai cumokat semmisít meg, szed szét.
    - link

HPASP képénél amin a SZ-400 masina van, számolgattam a gyűrűket, van a 11 és van 14 gyűrűs tubus is gondoltam biztos az új a 14-es, de erre ez az öreg is az, akkor viszont valószínűleg az is ilyen öreg raksi tubusokat is újrahasznosíthassák, hacsak nem más az új átmérője. (csak tipp)

Az oldalon a "Média" menüpont alatt a " A projektjeink" majd "felépülés" fele tovább menve vannak a rakéta képek, de van még több képcsoport is azért innen az elejétől linkelem, ha valakit érdekel.
    - link

-----------------------------
    Ez állítólag a Pacir-hoz kifejlesztett mini raksi, tehát egy 12 csővel egy Pancir-on 48db míg a sarkvidéki láncos változaton 72db lenne, gondolom ilyen drón raj esetére ?

Utoljára szerkesztette: ximix, 2018.01.19. 22:27:11