-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
molnibalage83 #86032
:)
A gratuláció a művedhez, ami gondolom nehéz "szülés" volt, és a rosszul tálalt poénom.
- Cifu linkelt egy orosz 57mm-est és arra linkeltem én a 30mm-es MK44 Busmaster II.-őt, ami kisebb kaliber ugyan, de tűzgyorsasága miatt nem érzem olyan hátrányban és a tűzgyorsasága nem megy a pontosság rovására, mert elég szépen tartja a távokat, vonalat magasságot.. stb, és egyben evvel a lőszerrel bár nem néztem mekkora a maximális lő távja, de esetleg kisebb drónokat igen hatékonyan letud az égről vakarni, lézerrel mér egy távot, irányt, sebességet majd bizonyos szisztéma szerint körbelövöldözi akár automatikus program szerint.
Közben nézegettem 57mm videókat és sokkal pusztítóbb eszköz, mint a 30mm, és az sem elhanyagolható amit Cifu ír miszerint ez egy létező légvédelmi eszköz változata így rögtön rendelkezik többféle lőszerrel köztük a légvédelmi repesszel is.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
[NST]Cifu #86027
"Ez nagyon szép, csak pontosan ismerned kell a lövészárok távolságát. Ha nem pontosan felette robban, semmit sem ér...
Ez ismét egy olyan dolog, ami lőtéren tök jól mutat, a való életben meg nem működik (szerintem)."
Én is a lövészárok helyett egy beton, tégla, sár falas szobatakarítást néztem volna meg ablakon keresztül vagy olyan lyukon amit ő bont majd ugyanazon lukon meg beküldi a sörétet, hogy mekkora a szórás van e esély túlélni, közben találtam videót, és nem olyan meggyőző, legalábbis sokk lövés kellene szerintem egy teljes takarításhoz.
Ellenben a MK110 ami szintén 57mm-es már tényleg komoly szórásképpel rendelkezik.
és meg is van a válasz a miért jobb annyival az 57mm, mert 30mm-es acélélmezre ökölnyi lyukat durrant, nem ülnék abban a BTR-ben ami ettől bekap egy 3 -as szalvót.