10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • JanáJ
    "Érdemes azt is megnézni, hány rendőr esett el szolgálat közben 2014-ben: a hivatalos adatok szerint 45. És hány civilt lőttek le rendőrök? Ezernél is többet. Az utóbbi adatnak persze csak egy része volt fegyvertelen"
    link

Nem mentem utána. Mondjuk a "csak egy része volt fegyvertelen" is egy vicc.

Nem értem, hogy ha a rendőr stresszelésére és adrenalin löketére hivatkozol, akkor a civilnél miért természetes, hogy hideg vérrel végrehajtja a dolgokat. A rendőr élete semmivel sem ér többet, mint a civileké, csak annyi van vele, hogy ő az állai erőszakszervezet eszköze. Aki rendőrt bánt, azt én is halálsorra küldeném. Ami számomra érthetetlen, hogy az amik nekem pont azért szimpatikusak, mert ha valami nem jól sül el, akkor nem leverik valakin, mint keleten, hanem megpróbálják kideríteni az okát, hogy tudjanak tenni ellene és többet ne történjen meg. Értem, hogy nem lehet mindenki Seal Team six, de akkor ne menjen oda, hívja a SWAT-ot, vagy a lovasságot.
    A gyanúsított lehet részeg, legálisan befüvezett, álmos, nagyot halló, részben értelmi fogyatékos. Akkor ők már ne menjenek ki a szobából?
    Nem kötözködöm, érdekel a véleményed, mert nekem is úgy tűnik, hogy itt te vagy a legjobban képben.