10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • molnibalage83
    Nem ismerem a számokat.

Viszont számomra fura, hogy nem a procedúra hülyeségét analizálod. Nekem valahogy az a faék egyszerűségű megközelítésem van, hogy ilyenkor a legjobb az lenne, ami a civil számára is a legegyszerűbben végrehajtható, mert azt nem fogja elrontani.

Itt mit láttunk? Hát ennek homolkegyenest az ellenkezőjét. A legminimálisabb józen észnek is ellentmondó hülyeségeket. (Szerintem.) Összevissza kér minden hülyeséget egy félig tintás embertől. Vastaps...

De most tényleg? Ha marad a srác hasonfekve és kezeket előrenyújtva marad, odamennek hozzá és finoman rálép a kezére a rendőr, akkor nyúlkálhatott volna bármiért? Nem... Ez mitől lett volna vezélyesebb? Ráadásuk percekig hülyült ezzel, üvöltva. A valódi gyanúsított - ha lett volna - akkor kb. ötvenötször lőhette le volna őket. Vastaps no.2....

És, ha mindezt megfejeled azzal, hogy neked hátrafelé feküdjön le, hogy ne is lásson? Vagy keresztbe a folyóson és ellentétes irányba nézve? Amit nem lát, arra nem tud lőni és amúgy is ellentétes irányba kellene. Józan ész. Ennyi kellett volna.

Nagyon sok számú értelmes megoldás lett volna. Ehhez képest sikerült olyan hülyeségeket kérni (szerintem), hogy ennél már csak az lett volna hülyébb, ha bukfencezve vagy rák/pókmászást kért volna a rendőr... Bár akkor a kezek és lábak is a földön vannak és abból is nehéz fegyvert elővenni...

Tényleg nagyon szívesen elbeszélgetnék szakemberekkel erről, hogy ezt mégis hogyan gondolhatták...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.12.10. 19:07:29