-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Teljesen tisztában vagyok a körülményekkel odaát, hogy miért kell szigorúnak lenni. De a srcáot azért lőtték le, mert nem volt fizikailag képes az rendőr által elvárt faszságok teljesítésére és nem azért, mert nem akart együttműködni. Ez az, ami egész egyszerűen elképesztő.
Aki kitalálta ezeket a szabályokat az én szembemben egyszerűen nettó kretén. Egy állaopos anyával vagy művégtagos emberrel is ezt játszatta volna el? Vagy ha tüsszentett volna, akkor is lelövi...? Vagy, ha 60 éves mami/papi van, akkor életkor alapján szelektál?
Mondom, a rejtett fegyver kizárható lett volna azzal, hogy körbeforgatja szétett kezekkel az áldozatot Egy piszoly nagy, annyi ruhánál látszott volna. Vagy, ha nem félsz az emberi jogok harcosaitól, akkor megkérhette volna, hogy poló és nadrág le. Boxeralsóban nem rejtegetsz fegyvert...
Ehhez képest cirkuszi mutatványokra kért egy alkohols befolyásoltság alatt levő térdig beszart embert aki előtte percekig hülye helyzetben volt. Vasptaps...
Bocs, de nálam ilyen helyzet fel nem ismerése nem elfogadható. Az sem, hogy ezekre a hibákra eddig senki nem gondolt?
Ha én elolvasnám csak a szabályzatot - ha ez ebben a formában le van írva - pusztán olvasás alapján az eset előtt is láttam volna, hogy marhaság az egész. Ezek szerint ott tesültei elvárás ostobának lenni és követni a hülye szabályokat...?