10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Kurfürst
    Kicsit túlreagálta meg túlzott volt az aggresszivitás és eléggé trigger happy volt a rendőr is de őszintén szólva nem biztos hogy én kockáztattam volna a helyében. Ha fegyver van a srácnál és nem lősz rá rögtön akkor te szívod neg 0,3 másodperccel később meg. Tény hogy a srác majdnem maga alá rosált és valszeg tök véletlenül nyúlt rossz helyre (sokszori figyelmeztetés után).

Miért kell több lövés? Azért hogy ott maradjon és ne legyen 0 esélye hogy rád lőjön. El kell dönteni hogy akkor most lőnöd kell vagy sem, ha igen akkor meg nem félmegoldás van.

AR-15 azért van mert sok bandánál van golyóálló mellény. MP 5 és hasonlók nem viszik át, sok ilyen eset volt.

Azt azonban tudni kell hozzá hogy az USA-ban ha nem azt csinálod amit a rendőr mond, akkor kurva gyorsan lelőnek. Tudom hogy hihetetlen de a józan ésszel az intézkedő rendőrt védi a törvény. Mindenki tudja mi a játékszabály. Közúti igazoltatásnál kormányra rakott kézzel várod a rendőrt, NEM szállsz ki, nem csinálsz semmit sehogy máshogy. Két újjal veszed a jogsit a mellényzsebedből AKKOR amikor a rendőr mondja. Egy olyan országban ahol 15000 körüli emberölés van egy évben érthető.