-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
fade2black #85818 Jó lenne vmi szakértő is kielemezné, de én azt látom, hogy úgy teljesítette a parancsokat ahogy azt az MO polgárok jelentős része/nagyja teljesítené egy besörözés után.
4 perc keresztbe láb, hason/térdelve 5 sör után magyar lakosság nagyjának hiába mondod el, hogy X lábbal térdeljen fel k*ra nem életszerű nem úgy fog feltérdelni.
4 perc keresztbe láb, hason/térdelve 5 sör után magyar lakosság jelentős része/nagyja megbillen négykézlábon való mászásban. Igazából sör nélkül is... Kompenzálni akar hirtelen mozdulat egy sorozat belélőve.
Daniel Shaver 26 éves volt. 2 gyerek maradt utána árván.
Amúgy amikor az igazságszolgáltatás ennyire csődöt mond szerintem nagy a veszélye annak, hogy Daniel apja előveszi az AR-15öt és benéz Philiphez. És nem vagyok biztos benne, hogy a MOi apák egy jelentős része ne így gondolkodna.
szerk: Amúgy engem kicsit sokkolt, pedig azért Szír topikba is be szoktam nézegetni... sír meg mondja, hogy "Dont shoot". Hát igen nem volt kiképezve arra, hogy ilyenkor ne pánikoljon...
Utoljára szerkesztette: fade2black, 2017.12.09. 22:25:40