-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Khöm...
A lemilblogos tiborval leveleztem egy rövidet és ő és én is finoman szólva más véleményen vagynuk. Tőmondatokban...
Ritkán szoktam rendvédelmi szerveket hibáztatni, de szerintem félelmetesen hülye volt a rendőr... Vagy az, aki kitalálta a metódust amit csak követett a rendőr...
1. Tényleg azt hiszi a rendő, hogy mindenki fel tud állni úgy abból a hülye helyzetből, hogy a lába X-ben marad...? (Próbáljátok ki. Sportember vagyok, nekem nem sikerült elsőre 0 stressz mellett... Akkor engem is lelőne?)
2. Egyáltalán mi a búbánatnak fektette hasra...? Nem lehet úgy felkelni, hogy ne használd a kezded, ami miatt problémázott. Simán le kellett volna térdeltetni vagy ültetni és fejére teteni a kezed. Arra is kérhette volna, hogy ezt megfordulva tegye...
3. Tényleg azt hiszi, hogy percekig tartó kifacsart fekvés után tud kúszni redesen? A srác keze is azért csinálta azt, amit.
4. Az is mekkora hülyeség szerinem, hogy ő kússzon oda. Jó, hogy nem mindjárt bukfencezzen mikor térdig be van szarva, mert ő nem csinált semmit. Szóval minek? Volt ott vele más is. Miért nem ment oda valaki megbilicselni a srácot?
Komlyan mondom, hogy pislogok a számomra totál szakszerűtlennek ítélt hülyeségeken...
Egy elejétől fogva totálisan kontrollált helyzetben képes volt egy teljesen fegyvertelen és 0 aggreszivitást felmutató embert lelőni. Vastaps...
Ez kb. akkora "teljesítmény", mint amikor egy brit admirális vagy kapitány a XIX. században tükörsima tengervíz és végtelen látótáv mellett egymásba rongyoltatta két páncélosát. Én úgy látom, hogy ezen nincs mit magyarázni.
Ha ilyen eset után nincs személyi felelős sem a metódusért sem másért akkor én komolyan gondolom azt, hogy a nagy víz túloldalán valami gáz van.
Persze, ha van szakmabeli. akkor homályosítson már fel, hogy ez az egész miért volt rendben, hogy mit látok rosszul. Mert szertinem úgy hülyeség az egész amit látni a videón, hogy én csak sírni tudok ezen...
Józan paraszti ésszel n+1 értelmesebb megoldás lett volna, ahol a srác keze nem lett volna probléma. Halkan kérdem, hogy az áldozat milyen fegyvert és honnan húzott volna elő? Nem csak hülye, hanem vak is volt a rendőr úr...? Ha körbeforgatja az áldozatot, akkor ez sem lett volna faktor, mert látta volna, hogy fegyver sehol...
A parancsokat teljesítette az áldozat, csak remegett a keze és nem tudta a balfasz "gimnasztikai gyakorlatokat" elvégezni. Ebbe halt bele. Ezek szerint, akkor imádkozzon minden nem tornász és/vagy mozgássérült ember, hogy nehogy egy hülye (?) rendőr lelője, ha ostoba előríáskat (?) követ...?
Azon is pislogok, hogy épületben milyen fegyvert használ. Miért nem pisztolyt...? Tézer nincs...?
Nagyvonalakban ennyi. Én bizony kurvára keresném a felelőst, hogy ki találta ki ezt a balfasz és teljesen logikátlan metódust, amibe belehalt egy ember úgy, hogy az elejétől fogva 100% kontroll volt. Bocs, de ez nekem kimagyarázhatatlan hiba...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.12.09. 19:10:18