10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Massari
    Tisztelettel :)
    , de én pld Bmp2 Sakálnál is azt olvastam ... hogy frontálisan 25mm . Annak is meg lett nálad elölegezve egy kis downgrade (-10mm). Csak mondom hogy máshogy tudtam - persze nem sokat jelent.
    A csehek most tesztelhették azt még nem nyálaztam át, mit nyilatkoztak erről , bennem felse merült hogy ilyen az általad említett paraméterekkel versenyképes lenne egy új fejlesztésű termék. Ez a gép szinte semmi mást nem ígér csupáncsak védelmet. - vagy azt se? :D talán túlzás. De persze nem kizárható. Modern fejlesztés hogy lehet kamerán keresztül irányítani, mittudomén - vagy esetleg minimalizálva van a gyengeséget mutató rész. Nem néztem még tervrajzokat :d de érdekes az bizti. Egy APS is nyerhet reakcióidőt. Ez a jármü az én meglátásomban egy potensebb APC, ami vészhelyzetben lődöz, stb. Vezetőnyílással amúgy minden jármű ellátott. Itt a kilátásnak nagyobb teret engedtek.. Megyek megnézem a bellowring blogot - mindenesetre az 1 platformos téma amúgyis lehetetlenség , nem is létezik. A Tam az argentinoknál de ott is vannak áldozatok bőven