10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • molnibalage83
    Rendben, elfogadom, akkor ez egy db ellenpélda. És van tucatnyi más példa, ahol ez nem áll meg. Tehát nem ez a jellemző.

Persze, ha bárki tud hozni tucatnyi további nyílt kovencionális konfliktust példának, ahol min. több hadosztály mozgott légierő aktív résztévelével ami évekig húzódott el és 1953 utáni akkor meghajlok érvek előtt. A SV alatt is a GBU-28 gyors összegányolás ment és ennyi. Semmi más.

Én továbbra is azon az állásponton vagyok, hogy egy háborút egy ország ma azzal vív meg, amivel a 0. órában rendelkezik és amit más hatalom képes neki átadni és használni. (1973 Yom Kippúr mindkét oldalon.) Ezen túl nincs lehetőség semmire. A GBU-28 is "csak" egy rohadtnagy GBU volt, de nem teljesen új. Ja, és kemény 2 db készült el belőle és egy inert teszt példány. Hát, ezzel nem jut messzire az ember.

Nem a II. vh-s időket éljük... Ukrajnában is meglevő, de "lekonzervált" fegyvereket szedtek elő. De még ez is hónapos nagyságrend, de inkább több főleg, ha komplex fegyverrendszerről van szó. Ha valami hipotetikus esetben elfogyna az USAF és elő kéne kaparni hirtelen az AMARG-ból több tucat gépet és közölnéd, hogy erre van 30 nap, akkor szeritem az ott dolgozók röhögnének egy jót, hogy 04.01. évente egyszer van.

Ki és hogyan használna pl. vegyifegyvert, ha az adott országban 20+ éve nincs ilyen alakulat?
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.11.08. 10:08:57