-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
savaz #85144 Nem is akarok a technikai reszleteken tul menni. A 3 loves per 5.6 mp az a Warren bizottsag jelentesebol van (ala Wiki), ennel hitelesebbet nem talaltam.
Inkabb csak elgondolkodtam rajta. Nekem biztosan el kell vennem a tavcsorol a szemem, ha ujra akarom tolteni, illetve utana ujra meg kell keresni a celt, ami mozog. Itt a viszonylag kis tavolsag csak ront a helyzeten.
A Carcanonak elvileg nincs nagy hatralokese, viszont viszonylag lassu a lovedek is, tehat gondosabban kell celozni, nagyobb eloretartassal kell szamolni.
Kennedy biztosan ket lovest kapott, egy a hatan ment be es a torkan jott ki, a masik szetrobbantotta a koponyat, ami beteritette a mogotte jovo autot is.
Az elotte ulo kormanyzot elvileg az elso loves talalta el vagy volt egy harmadik is.
Pont most olvastam a Britt DMR tenderrol, ahol a SCAR heavy azert esett ki mert tul konnyu volt es emiatt nagyon elmozdult. A lovesznek tul hosszu ido kellett ,hogy ujra megtalalja a celt. Oswaldnak meg toltenie is kellett, tovabba egeszen biztos nem fekve, feltamasztott fegyverrel lott. Szoval nekem ez eleg bizonytalan igy.
Oktatnak egyaltalan klasszikus mesterloveszeknek gyors ismetlest? Vadaszaton lehet ertelme. Ha egy diszno rafordul az emberre, akkor kellhet egy gyors es pontos masodik loves.