-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Kurfürst #84980 "Továbbra sem értem, hogy miért nem lehet orrmotoros harckocsikat csinálni, ahol mindenki leghátul ül."
A kérdés jogos, de gyanítom hogy alapos oka van hogy nem terjedt el. Olyan óriási előnyét én hátsó elrendezésnek nem látom. Védettségben a motor stb. kb. semmmi értékelhetőt nem ad és az erőátvitel is sebezhetőbb. A hk. súlypontja nekem különösen kérdéses. Ha az rossz, eleve csak ilyen béna kacsa mozgása lesz.
Könnyebb a ki/és beszállás városban de kb. ennyi. Vicces módon a személyzetet is nehezebb bizonyos fokig védeni, mert pl. az orosz stílusú legyező alakú páncélokkal sem lehet játszani.
"Ha a mostani begombolkozott vezető prizmái mögé tennék a kamerákat belülre, még sérülékenyek sem lennének és kb ugyanazt látja."
Egészen addig amig a közelben nem robban valami EMP vagy nuki, de akár egy combosabb tüzerségi malac ami szétvágja az optikát mert onnantól kezdve semmit sem lát. Kellenek a kevésbé sérülékeny backup rendszerek.
Utoljára szerkesztette: Kurfürst, 2017.10.19. 09:44:47