10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • [NST]Cifu
    Nekem csak az nem fér a fejembe, hogy annyi fegyver van, ahol az ergonómiát tovább vitték az AR-15 alapokról messze-messze (Steyr AUG, G36, SCAR, F2000, XM8, stb.), most mégis minden (európai) gyártó, aki hajdan büszkén mutatta, hogy mennyivel jobbat tudnak ők az AR-15-nél, most mászik vissza az AR-15 felé. Az elején azt hittem (még írtam is a topicba), hogy ez a sok AR-15 klón biztos az amerikai piac miatt került elő. Erre nem sokkal rá megvették a norvégok a HK416-ot. Paff az elméletemnek. :)

Nekem azért nem világos az egész, mert pont a németek voltak azok, akik vagy 4 évtizedig elvoltak a G3-al, és azt mondták, hogy csak akkor cserélnek, ha egyértelműen jobb az elődnél. Megcsinálták a G11-et, de drága volt, jöttek a politikusok, dobták. Oké, ezt az US ARMY már vagy háromszor eljátszotta (ACR, AICW, XM8), de akkor sem hinném, hogy valóban nyújt annyival többet a HK416, HK433 vagy bármelyik tenderező a G36-nál, ami miatt alátámasztott a fegyvercsere.

Ha legalább más kaliberű lenne a tender. Ha innováció kerülne elő, lásd US ARMY LSAT programja a hüvely nélküli / teleszkópos lőszerrel.

De nem. Ugyan az a kaliber...

Kár, hogy csak 5 percig lehet szerkeszteni, és már akkor se fogadja el a szerkesztést, ha 5 percen belül megnyitod, csak az 5 perc leteltével nyomsz rá a küldésre, pár typo-t javítottam volna :)

Írsz priviben mi bántja annyira a szemedet, és kijavítom. :Đ
    A formázást javítottam, gondolom így szeretted volna (center tag-ok).
    Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2017.10.12. 20:21:22