-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
kiskorúbézoltán #84851 Akkor térjünk vissza a magyar nyelvtan alapjaihoz. Vagy a témáéhoz. Ahogy tetszik. Mert valamelyik valamelyikünknek nem világos. Ez a valaki persze lehetek én is.
A téma ugye úgy általában, a jövő és a mostanában elterjedni kezdő aktív védelmi rendszerek. A hájtek.
Erre jöttél ezzel mer a mesterlövészék dologgal. Én meg mondtam, hogy mesterlövész sose mondott még ilyet amiket te. Ajánlasz egy könyvet, hogy de ott igen. Most kiderül, hogy silkákról van szó és az aktív védelmi rendszereknek ugye a környékén se járunk. Meg hogy gyakorlaton ez meg az, aktív védelemnek a környékén se járunk megint.
Én még mindig úgy látom, hogy mesterlövész nem állított olyat, hogy életképes megoldás lenne páncélelhárításra mesterlövészekkel lövetni az aktív védelem elemeit. Ezt te agyszüleményed. Hacsak nem vagy mesterlövész mert akkor nyertél.
Értem - vagy legalábbis ezt szeretném hinni, hogy értem - a gondolatmenetedet. Ha a mesterlövész képes volt eltalálni a silka érzékeny pontjait, akkor nyilván képes az aktív védelem elemeit is. Technikailag teljesen rendben is van a dolog. Harcászatilag is lehet értelme egyes ritka és esetleges esetekben. De nagy általánosságban mesterlövészt ilyesmire használni, hogy mondjam neked finoman, nem_túl_okos_dolog. Három random jakumó, mezei kínai AK-val, harmad, negyed távról ugyanezt megteszi. Random jakumó sok van, mesterlövész meg kevés.