-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
[NST]Cifu #84775
Kaplan gyártása
A váz olyan kialakítású, hogy elöl keskeny hátul széles, így kétoldalt van hely az utólagos védelemre, és az orr is szintén hasonló.
-------------------------------------------------------------
JanáJ #84767
A képek alapján az egy "domb" szerintem,
A "problem" is talán ebből adódik, hogy x kilométeres körben maga körül vak lesz ezáltal, csak a védelmére kirendelt egységekkel kooperálva fog látni valamit közelre, szerintem.
A TH meg képes lapos kúszásra és ott már nehéz követni sok a zavarás, egyedül a sebbegése árulkodó, hogy valami 50 méterrel a föld felett 800-al repeszt, de szemből nem valami nagy a radarkeresztmetszete.
A nagyszámú TH-ra S-400-al kár lövöldözni, mert hamar kifogy és akkor védtelen, ilyen 100db TH-k esetén szerintem csak magát tudja védeni egy darabig, ha ő is célpont ha meg nem akkor "mozizik" esetleg célirány adatokat oszthat meg más egységekkel.
Ő inkább arra jó ha valami nagy raksit küldenek, vagy bombázó rajt és visszatartó erő, hogy az enemi repcsivel meg se próbáljon arrafelé kolbászolni, mert kampec,de szerintem HPASP tudja a tutit.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2017.10.09. 20:46:09