-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Az eredeti forrásokat megtalálod a HTKA-s F-15 írás mellékletei között. Én csak egybeszerkesztettem az adatokat, hogy ne két szkennelt papírlapot hasonlítgass össze, ahol az egyik ráadásul kg vagy kiopontban, a másik meg fontban van Ezeket nem én találtam ki te zseni... Az AL-31-én még online is elérhető, az F-15-ét kaptam mástól. Tessék, a lap alján van az AL-31F.
Különösen vicces, hogy egy áramlástechnikusnak akarsz magyarázni dolgokat...
Az utolsó bekezdés tényleg vicces, airshow konfigban a gépek MPT értéke közötti eltérés 5% volt úgy, hogy az F-35A még mindig 7G-re van korlátozva...
Ezen felül a legegyszerűbb példával elmondtam, hogy ha elkezded megpakolni a gépeket, akkor az F-16 számára a Cd/Cl é a hullámellenállása a béka segge alatt lesz, illetve a relatív tömegnövekedése is nagyobb, tehát azonos plusz terhet rakva a teljesítménye a földbeáll az F-35A-hoz képest.
Most komolyan, ennyire ostoba vagy...? Szerinted, ha az F-15E és F-16C demoban kb. ugyanazt lerepülni, majd ráteszel 2 db Mk-84-et, két AAM-et és két pótost az F-16C-nek, akkor az többet őriz meg a repteljesíményéből, mint a póttartály mentes F-15E 3 tonna fegyverzettel...? Ez miféle mágia lenne? Az gimis fizikán elhasal kb. amit itten összekamuzgatsz...
Vagy akkor hozzak hk. példát? Szeritned a Pz V vagy a Pz II LE/t arányát rontja le jobban, ha ráteszel még 5 tonna plusz tömeget egy olyan elképzelt helyzetben, ha mindkettően azonos lenen alapból? (Az azonos MPT rate ezt jelenti.)
A fütyierdő célzásoddal fárasszál mást, ha kérhetlek. Olyan szinten fogalmatlan vagy a témában és mégis osztani akarod azt észt, hogy az valami iszonyat. Még az F-16CJ FM-je is ellentmond neked... Tudod, ami alapján a pilóták repülik a gépet. Az nem elmélet, a gyakorlatban azt hasznájlák. Az F-35A AG konfigban M1.2-re képes utánégető nékül. Ha F-16-ra azonos kerót akarsz, TGP-t és HTS podot a gép lényegben a hangsebességet nem tudja átlépni harcászatilag értelmes hatósugárral...