-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
JanáJ #83914 Engedd el a lifting body-t. Te kezdtél el matekozni, ahol figyelmen kívül hagytál dolgokat. Hogy ez baj vagy nem baj azt hagyjuk. De ez a számítás is hibás, ha kihagysz belőle értékeket. A tolóerővel, a szárnyfelülettel és a gépek tömegével számoltál. A tolóerő szerintem megfoghatatlan, mert magasság függő, a felületből kihagytad a testet a gép tömege meg megint megfoghatatlan, lásd a mennyi keróval számoljunk, hogy fair legyen. Nem kötözködés vagy cikizés, csak jelzem. Molni videóján szerepel a "forduló kőr". Az miért nem elég?
Jogos, tolóerővel minden megoldható, de ha a felhajtóerő 40%-a elveszik, akkor az azért fájna.
Nem te mondtad, hogy béna kacsa, de igen is ez volt az egyik károgás vele kapcsolatban. Aztán kiderült, hogy mégsem. RF-en a gépek aratnak a nyugati ALU gépek ellen, szóval szerintem fognak más ellen is.
Azt, hogy sok feladat specifikus gép, vagy kevesebb multir. a jobb, azt nem tudom eldönteni. Szerintem igazán senki nem tudja. A lopakodás plusz pénz, a szenzorok is, a pilóta is. A Navynál a hely is "pénz". De pl te egy A-10-el, F-117-el, vagy egy F-35-el találkoznál inkább az ellen vadászgépeivel?
A költségek eleve értelmezhetetlenek az amiknál. Ők azok akik strat bombázókkal vályog házat bombáznak és vadászgépet használnak légi utántöltésre.
A gyorsan avuló stealt sem értem. Amerika vezető vadász tervező és téved? A többiek is hülyék, hogy mind majmolják? Persze lehet, hogy 50 év múlva máshogy nézünk a stealthre, mint pl a változtatható nyilazású szárnyra, de a szerepét az is betöltötte.
A VTOL-ban egyet értek. De ha az nem lenne, akkor lenne egy 78. egyenruha csere, csak hogy pörögjön a GDP.
Molninak van egy stílusa, de most te kezdted a személyeskedés. Legyen béke. Nem kell egyet értenetek. :-)