10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • JanáJ
    Továbbra is csak kötözködsz. Értem, hogy fújsz Molnira, de pont abba kötsz szerintem bele, ami az erőssége.

A lift body-s résznél nem azt mondjuk, hogy az F-35-nél csodát tesz, hanem hogy azzal is kell számolni, amit te kihagytál. Ha a szárnyakon tényleg a felhajtóerő 80-90%-a termelődne, akkor a félszárnyú Eagle leesett volna.
    Szerintem nem állította senki, hogy lealázza a 16-ost. Annyi volt, hogy műrepülő konfigban kicsit rosszabb, csak hogy ez nem életszerű.
    Az eredeti felállás eddig is az volt, hogy az F-35 lopakodik és a hifiszupi érzékelőire támaszkodik ezért nem olyan nagy gond, hogy ha béna kacsa dog fightban. Majd kiderült, hogy abban sem az.

Én is látok hülyeségeket az F-35 programban. Pl a sokat emlegetett mi a fenének lopakodás a bőrnyakúaknak. De honnan jön ez a hülyeség, hogy leváltja az F-117-et meg az A-10-et. Nem leváltja, hanem kiváltja, mert mind a kettő felett elsuhant az idő.