10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • molnibalage83
    Ember, első körben mutasd már meg, hog hol túróba van 15 ezer bunker és löveg....

Ezek után jó lenne, ha levezetnéd, hogy a hadseregnek mi marad meg, tudod a szovjet mintájú haderő ezred, ho, és hadsereg szintű tüzérségének is van eszközigénye...

A DZ teljes hossza 250 km. 15 ezer löveg esetén egyeneletes eloszlásban egy vonal mentén ez 16 méterenként lenne egy. Ok, akkor legyen három bunkervonal, akkor is 45 méterenként egy. A lnikelt képek és anyag alapján szerinted hol van ennyi? Sehol... Összesen nincs 1500 bunker, a fennmaradó eszközök meg a hadseregé és nem beásott lövegett ilyen módon. Ismételten kérdezem, olvastad azt, amit linkeltem...

Szerintem jó lenne, ha kicsit utánanéznél a dolgoknak első körben. A Falcon 4.0 és leszármazottak miatt eltöltöttem "némi" időt ezzel anno...

Persze ahol képesek komolyan leírni azt, hogy 100 ezer fős nagyságrendű " különleges erő" van ÉK-ban és te láthatólag elhiszen ekkora hülyeségeket. Persze,különleges ÉK-i norma szerint. Sanszosan egy átlag US Army baka szintjén nincsenek semmiben...