-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Repvez, te sajnos állandóan picit kötekedve kommentelsz. Egyébként meg beszélgettem Dee-Jay-jel, oktatópilóta a FL-be 10+ éve. Oda se neki...
De csak egy egyszerű példa. Szerinted egy autóvezető oktató rutinja mennyire kopik meg vezetéstechnikába, ha 10 évig csak az anyósülésen ülne...? Gondolkozzál már néha azért, ha kérhetnélek..
A repóra abszolút száma szart sem jelent. Olvasd el kérlek az F-15 írásom SV részét, ahol az Eagle pilóták panaszkodtak, hogy 3 hóna (!) után az eseménytelen CAP-elgetések már kezdték erodnáli a képességeiket.
Na ennyit arról, hogy mennyit számít az ücsörgés, ha csak felülgyelsz. Pedig ők a saját gépüket vezették, de semmi sem történt. Felszálltak, útvonalrepültek némi fordulóval és ennyi. 3 hónap után már érezték a degradációt...
Vezetned kell a gépet és úgymond minősített körülménye között, hogy értelme is legyen. Sportolsz valamit? Hagytál már ki hónapokat vagy éveket? Én 10 év röpi után 1 évig nem tudtam menni. Az első 4-5 tök átlagos edzés után izomlázam votl úgy, hogy heti 200 km-et tekertem aló hangon. Na ennyit számít a gyakorlat. Meg ezért is kell csúcskat vadászgép mellé cetrifuga is...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.07.07. 13:32:06