10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!


[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • [NST]Cifu
    #830
    Hír 1.:
    Kiengedték a börtönből Sergej Serkint, volt élelmezési főtisztet, aki az Észak-Kaukázusi katonai körzet élelmiszerellátásért felet 2000 December és 2002 Október között. Első fokon 5 év börtönre itélték, miután bűnösnek találták szolgálati vétségben és sikkasztásban. Egy esetben 3,5 tonna, emberi fogyasztásra alkalmatlannak nyilvánított halatt szállítmányozott a katonai konyhákba, nem kevesebb, mint egymillió eurós kárt okozva az orosz államnak. A Dél-Oroszországi katonai bíróság másodfokon szolgálati feladatkörben elkövetett hanyagságra módosította az itéletett, és 600.000 rubelre büntette.

    "Úgy gondolom a bíróság döntése helyes volt, teljesen helyes, mivel a legelejétől fogva elvárták tőlem (a feljebbvalóim) nemtörődömséget." Üdvözölte a bíróság döntését Serkin.

    Hír2.:
    A Bell-Boeing konszer 849,3 millió $-os katonai megrendelést kapott a DoD-tól, 3db CV-22 (Szárazföldről üzemelő) és 8db MV-22 (Anyahajóról üzemeltethető) Osprey billenőrotoros katonai szállítógépre. Ezek lesznek az első sorozatpéldányok, és a szerződés teljesítése (vagyis az utolsó megrendelt gép leszállítása) 2007 Októberében várható. Ezzel úgytünik, hogy minden negatív előjel ellenére megkezdődik a V-22 rendszeresítése.


    A Bell-Boeing MV-22 egyik prototipusa "összehajtogatva" a repülőgép-hordozófedélzeti tároláshoz


    Az egyik V-22 prototipus alá egy LW155 könnyű tarackot rögzítenek a légi szállítás tesztjeként