10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • molnibalage83
    Szerintem Molni és én is tisztában vagyunk a lobby hatásaival, de ettől még marhaság, amit sokszor a lobby keresztülvisz.

Jaja...

Látszólag megvan a nyugalom, gyakorlatilag elfogadják, hogy most ez fér bele, de katonai szempontból nem túl bizalomgerjesztő a tudat, hogy Oroszország egy generációval modernebb harckocsival rendelkezik - még akkor is, ha részleteiben (pl. éjjellátó) elmaradnak.

Ez ebben a formában akkor lesz igaz, ha majd százszámra lesznek ezek a hk-k és adott esetben exportálják is őket. Addig inkább csak érdekesség...

Háááttt.... Én azért a korrupció közé sorolom az Airbus A400M vagy az Ariane 6 esetét is. Csak kissé más a felhang...

Az A400 számomra az európai impotencia ikonja... Statégiai szállítógépnek neveznek egy olyan vasat, ami egyes paraméterek terén a 50 éves C-141-et sem éri el... Az követelményrendszere tipikusan európai és ostoba szerintem, a végeredmény kapcsán meg aztán ne csodálkozzunk...