-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
SZUsszan #82835 Btw az AK-kat ma is fel lehet turbózni bármilyen egyedi igény szerint. Van bullpop, elől sín, hátul, felül, oldalt. Egyedi markolatok, optikák. Kétoldali tűzváltókar, különféle kaliber, csőhossz. Egyedül a hüvelykivető van fix helyen szerintem, de már abban sem vagyok biztos.
A tárkioldóra is van legalább 3 fajta pár dolláros (nem homemade) megoldás, hogy kétkezes és mutatóujjal kényelmesen elérhető legyen. A tűzváltókarra meg filléres homemade és pár dolláros "üzleti" megoldás van, hogy kényelmes legyen mutató ujjal. igaz nem lesz kétoldalalas.
Az új AK széria valóban csak a régi rókabőr nyúzása, mert nekem semmivel sem tűnnek fejlettebbnek, mint az AK 100-as széria, ami meg csak a csőhossz és a kaliber variálásával volt más, mint egy AK74M. De a legrégebbi AK-47-re is rá lehet pakolni vagy 8 féle sínrendszert, akkor miről megy a vita tulajdonképpen? Az, hogy a vietnami alap M16-osra is csak 1 fajta optikát lehetett rátenni, meg egy gránátvetőt. A többihez utólag gyártottak sínrendszert?
Utoljára szerkesztette: SZUsszan, 2017.06.13. 12:12:05