10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • molnibalage83
    Az USMC pofán vágást még én írtam le itt először, ezek után kegyesen fel lehetett volna ajánlani számukra fullos CVN-t és F-35C-t vagy akár új, kisebb hordozó osztály is tervezhető lett volna és akkor a USMC valóban önálló fegyvernem lehet.

Ez CV(N) fedezete nélküli task force vicc, mert AWACS support akkor legfeljebb kurvatávolról levő E-3-mal lehetséges saját E-2 helyett.

Az F-35B átlali többi változat megnyomorítása az F-35 program egyik legnagyobb ökörsége. Ehhez képest az F-35A és C elég vállalható lett. El lehet képzelni, hogy enélkül mi lehetett volna...

A variaszárnyas F-22 nagyon rossz ötlet szerintem. Az idő bebizonyította, hogy a variaszárny az egyik legnagyobb zsákutca, a fejlődés és harcászati követelmények túlléptek rajta. Lassan már a szabályozható szívócsatorna is ebbe a kategóriába fog esni... Furcsa, hogy ez nem tűnt fel eddig senkinek...

Az F-22/35 sem rendelkezik ilyennel, a Szu-24-esen és a MiG-27-esen az oroszok maguk lőtték le... A J-10 nuku, a PAK-FA és J-xx gépeket nem tudom.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.05.23. 16:49:28