10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • JanáJ
    Izraelben sokkal nagyobb terrorfenyegetettség mellett szerintem arányaiban kevesebb támadás van. Azt olvastam, hogy a rengeteg fegyveres miatt nagyon jó a közbiztonság a lopások és egyéb apróságok tekintetében.
    Egy szóval sem állítottam, hogy békében élnek. Pont az ellenkezőjét írtam.

@repvez: A katonák honi bevetésének tiltása szerintem a volt keleti blokban érzékeny téma. Ha beüt a sz@r, akkor mindenhol a hadsereg megy lapátolni, ha víz jön, ha migráns, ha terrorista. Ha pedig egy 7.5 t-s kamion 80km/h-val tapossa az embereket, akkor szerintem nem kell sokat mérlegelni. A kontrol nélküli beengedés hiba volt, de enélkül is volt elég sokadik generációs Eu. polgár, aki megmajmult.

@Cifu: Én Aksurv hsz.-ra reagáltam, hogy a sok/több fegyveres rendvédelmis jelenléte nem oldja meg a problémát. Erre jöttél te a rendőri túlkapással. Én ez alatt az indokolatlan rendőri fegyverhasználatot feltételeztem. Na most felénk (Eu) szerintem nem életszerű ez. A terror támadásnál meg mindegy hogy az AK vagy a kés miatt lőnek agyon. (értsd jól a mindegy-et).