10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • millerius
    Hát erre én csak azt tudom mondani: bár nekünk lennének olyan profi politikusaink a Honvédséget illetően mint a horvátoknak!! A politikusnak ugyanis nem ahhoz kell érteni, hogyan kell szakszerűen megfogni a fegyvert. Amihez nekik kell érteni a hadsereggel kapcsolatban abban viszont nekem nagyon úgy tűnik hogy profik: ők nem ezeréves Kalasnyikovval próbálkoznak, hanem már ránézésre is valami modernebbet adtak a katonáik kezébe!! És kíváncsi lennék pl., hogy hozzánk képest hány üzemképes helikoptere van a horvát légierőnek, és vajon telik-e önjáró tüzérségre a horvát hadseregnek?! Mert egy állami vezetésnek és benne a HM-nek ebben kell profinak lenni, nem a fegyverforgatásban /meg nem is víztisztításban vagy hímzőgépben :-(/.
    Az XB-70 meg csodálatos, gyönyörű gép (volt), anno majdnem elsírtam magam mikor megjelent a sajtóban hogy milyen hülyén törték rommá a kettő közül az egyiket, ráadásul két profi tesztpilóta halála árán!!!