10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • [NST]Cifu
    A Kővári adatokkal direkt nem akartam vitatkozni, az inflációt én is hiányoltam, alapvető dolog, ha régebbi adatokat vetünk össze újabbakkal....

Az B-52 arzenál gép...

El nem lehet képzelni olyan helyzetet, hogy egy B-52-nek komoly esélye lenne túlélésre vadászok ellen és az értelmesen használja a rakétáját.

Már amennyiben a B-52 és a "túloldal" gépeinek AAM-jei hasonló effektív hatótávval rendelkeznek. De az R-33-ast leszámítva azért ez nem túl esélyes (a PL-12-őt nem tudom pontosan elhelyezni még). Az AIM-120D sem rossz ilyen téren, de most gondold el az AMRAAM-ER-t adott esetben B-52-esen...

A jövő vadászgépei már dobule digit HMZ-n belül kell, hogy operáljanak, ott a B-52 túlélőképessége konkrétan nulla. Nem stealth, nuku vontatott csali.

A vontatott csali könnyen orvosolható.

Csapásmérő fegyverek terén is nagyon kevés alkalmazható a 25+ éves PMU-1 HMZ-n kívül...

Yupp, az egyetlen a AGM-158 JASSM / JASSM-ER...

Valaki már megint nagyon bentintázott...

Pedig a rendszer szerintem nagyon is jól átgondolt. Annyi a szitu, hogy modern(ebb) AAM / AGM / ARM fegyverek mellett lenne értelme.