-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
"én a scramjetet úgy ahogy van.. megépíteném és szarnék bele abba, hogy mi lehetséges elméletileg.. nem szarakodnék a tűréshatárokkal sem.. építenék egy gyakorlati hajtóművet.. rakétával felgyorsítanám.. beindítanám.. aztán felrobbanna.. majd a műszerek mért adatait áttanulmányoznám és ahol megbukott a teszt.. ott megerősíteném.."
Egy proto legyártása sportkocsik esetében is sokszázezer euro. Most akkor egy ilyen gépnél mennyi lehet? És te simán leszarnád, hogy még x év tervezés, meg előzetes tesztek szükségesek, és építenél egy példányt, majd elindítanád... Hogy kiderüljön, egy filléres alkatrész miatt durrant el a hatodik másodpercben 100km/h-nál a pálya közepén még a földön, mert nem volt idő normálisan megcsinálni. És még ki tudja hány ilyen hiba maradt a gépben, mert le lett sz*rva az ütemterv. Bravo. Nyilván hagynák, hogy égesd a milliókat azért, hogy kiforratlan proto-kat robbants fel a tesztpálya felett. Én nem is értem miért szórakozik mindenki ilyen beszari tesztekkel, hogy gurulópróba meg hasonlók, fel kellett volna küldeni a PAK-FA-t is, aztán nyélgáz gyerekek! Már évek óta kész lenne a gép! :D