10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • molnibalage83
    Szerinted...
    A valóság meg pofáncsap...

Volt már több tanulmányi project a hajtóműre.. a nasa is foglalkozott vele.. az oroszok is.. kína.. stb gyakorlatilag mindenki.

Azt tudod, hogy hány ötletre és kísérletre jut egy sikeres termék...? Ez nem érv. Akkor én holnap megvizsgálom a pisával működő belső égésű motort és akkor kell lennie ilyennek, mert van róla tanulmány. Anyám...

Már nincs szerintem akadálya hogy a gyakorlatban is sorozatgyártásba kerüljön egy ilyen motor..

Based on what? Write olny módban vagy? Cifu leírta, hogy mennyire sikerült egy motor régen... Használhatatlan volt.

és szerintem már régen lennie kellene olyan vadászgépnek ami így működik és talán mach 5 tel repül.

Ezen a ponton már erősen érzem a trollszagot. A Mach5-ös vadászgépnek eleve nincs értelme, harcászatilag szarra sem lenne jó. Az SR-71 belépőélei 26-27 km-en melegedtek fel M3.4 táján 300C fok tájáa,a gépet titánból kellett csinálni. Akkor M5.0 táján akkora maasság kéne, ami vicc. Már az SR-71 teljesítmény paraméterei is olyanok, hogy azzal egy vadászgép egy hulladék lenne. Minden cél mellett elzúgna mire érdemben tudna valamit tenni, nemhogy M5.0-val. Ellenben minden felé hajított rakéta belerohanna, mert a gép túlterhelhetősége és manőverező képessége egy rakás szar.

Mivel ez hadi technika.. mert a nagy zajú detonáció miatt úgy sem lehetne a kommersz piacon használni..

Kapaszkodj meg, katonai gépeknél is gond a zaj. A repterek sokszor város mellett vannak.

és szerintem mondom.. már régen lennie kellene ilyen gépnek.

Lásd elején. Szerinted... A valóság mást mond...

Az ködösítés, hogy technikai akadályok vannak a motor megépítésének.

Ó persze, és az egész világ egy nagy összeesküvés... Rázogatod a pofonfát hallod...

ez egy nagyon komoly téma, sokat informálódtam ebben a PDE témában.
    Nem véletlenül hoztam fel.. nem basztatásból említettem meg.. hanem mert engem tényleg érdekel.. és talán lehet, hogy titokban már léteznek ezek a repülőgépek.

Az lehet, csak nem látszik... A harcászati hasznosságról a jelek szerint meg fogalmad nincs.

A hadititkok sokszor csak akkor derülnek ki amikor már alkalmazásban vannak.. éles bevetésen.

De nem egy eszköz alap működésével kapcsolatba. Ez kb. olyan, mintha létezne antigravitációs harckocsi, csak titkolják. Eszednél vagy...? Az F-117 fekete program volt, de magát a gépet titkolták, semmi sci-fi nem volt a gépben, hajtómű terén meg aztán főleg...

egy ilyen PDE motor.. nagy horderejű változást hozna az aviatikában.. ezért jelentős téma

És ezt a veretes kijelentés mire alapozod...? Senki nem gyárt vele semmit. Ha olyan kurvajó lenne, akkor árul már el, hogy a Sz-300/400 család miért tök hagyományos szilárd tüzelőaynagú rakétát használ, ahogy a Patriot és minden más is? Vagy miért szilárd tüzelőanyagú Ramjet hajtómáves a Meteor? Miért van az, hogy az H-22 reinkarnációja is teljesen hagyományos hajtóművel bír...?

Talán mert ennek a detonációs vacaknak semmi értelme..