10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Animefox
    Elfelejtettem hogy melyik is az a régi magyar film amikor egy ilyen hadgyakolraton éppen azt gyakorolják hogy elakadnak és mindenki felveszi lent a harckocsizós gumis maszkot és elkezdik elárasztani vízzel a tank belsejét hogy ki lehessen nyitni az ajtót majd felúszni a felszínre.... de víz csak szép lassan csordogál és töltődik fel a jármű belseje a legénység izzadva figyelik egymást.... piros izzó fény izzik.... zihálnak, izzadnak, zihálnak, majd az egyik bepánikol.... :D
    De a poén szerintem az hogy az átlag harckocsizó nemhiszem hogy meg tud bírkózni a víz alatti iszonnyal, ez olyan tengeralattjárós feeling, mély bezártság, a víztől a mélységtől való félelem más.... ugyanakkor normál esetben jómagam semmit nem éreztem mikor rám csukták a T72-es ajtaját és egyedül voltam a tankban, pedig nekem van szorongáz érzésem ha bezárnak valahova, pl kis szobába meg stb, tankban nem éreztem ilyet.... de ha lekéne menni vele a folyómeder mélyére és....áhhh tengeralattjárós se lennék, kis koromban túl nagy hatást gyakorolt rám a Das Boot .....