10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • molnibalage83
    Nem értem, hogy mitől mentél át ennyire trollba...

Óóó, egyszerű. A Bradley 3500+m-ről nagy találati valószínűséggel képes kilőni bármely régebbi harckocsit.

Írtam, hogy Európában ritka az ekkora rendelkezésre álló távolság nyílt terepen. Irakban volt hely 1991-ben. Több ellenséges harckocsit lőtt ki M2, mint koalíciós harckocsi pedig rohadt sok volt ott abból is és mindenki azok seggét nyaldosta utána, hogy micsoda fantasztikus eszközök. Ennek fényében nem értem, hogy miért tolod - már elnézést - de fullba a kretént.

Szírában hány olyan videót láttál, ahol hk. lő ki hk-t? Én egyre sem emlékszem. Ellenben számolatlanul nyitják fel őket ATGM-mel... Izé...

A Bradleynek elég jó éjjellátója volt/van, az oroszoknak meg a közelmúltig elég gyenge volt. Visszafelé persze bármely régebbi harckocsi, kis túlzással akár világháborús is, bármely lőszerével képes szinte bármilyen normál hk távolságon megsemmisíteni a Bradley-t.

Igen, ha eltalálja az a régi hk.. Apró hiba, hogy az eltalálással vannak komoly gondok 2200 méter felett.

Osztottam-szoroztam, hasraütöttem és azt mondtam, hogy szerintem a Bradley. Könnyen vitatható. Ha 5 percnél több időt szánnék rá lehet megváltozna a véleményem. :D

1500 méteren belül eszeme nem jutna M2-vel akciózni még T-55/62 50+ éves változata ellen sem. 2500 méter felett főleg, ha álcázva vagyok és nincs tüzérségi support és füst sem, akkor erőlködés nélkül kockázza fel az ATGM a T-55/62-őt még a kőkorszaki szovjet ATGM is.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.12.28. 14:57:04