10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • kiskorúbézoltán #79437
    Hááát ha szerinted tengernyi olyan hely van, ki vagyok én hogy ellenkezzek? Meg se merem kérdezni, hogy mennyire ismered az átkelés kritériumait, nyilván jobban mint én. Én már régen tanultam ezeket. :D
    Idézném neked valamelyik rosszindulatú, állandóan kötekedő kecseget aki szerint van amikor valaki olyan világtalan egy kérdésben, hogy felmérni sem tudja mennyire világtalan. ;)
    De most komolyan, te tényleg úgy gondolod, hogy van halvány fingod is, hogy milyen kritériumoknak kell megfelelni egy darabka vízszakasznak, hogy azon az úszóképes járművek átkeljenek? És ha szemrebbenés nélkül rávágod, hogy persze, akkor a Dunát is ennyire ismered? Örülnék, ha így lenne mert akkor Te lennél a messze a legjobb műszaki szakember akit ismerek, pedig ismertem néhányat. ;)

Persze, hogy komoly előny a csapatmozgásokban ha egy jármű úszóképes, csak nem úgy és nem azért amiért gondolom, hogy te gondolod, ha jól gondolom. :)

Nem érted mi a különbség az első lövés találati valószínűsége és a találati valószínűség közt? Mondanám, hogy benne van a nevében, de nem értem, hogy mit nem lehet ezen érteni? Meg mi ez, hogy a rakettának is van egy mellé esélye?