10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Savaran
    Az új modernizált ak-t én sem tartom jónak, valóban idétlen orrnehéz a gránátvetővel mondjuk az m4 is az m203-al! És az M4 tényleg komfortos ezt sohasem vitattam!
    Nyilván egyetlen egy KMZ-s sem fogja azt mondani hogy szar, mert azzal hogy csúnyán mondjam oda szarna ahonnan eszik! AMD65 sem arra lett kitalálva hogy rendszeresítse az egész néphadsereg, mert tankosoknak deszantosoknak last chance túlélőfegyvernek jó is lett volna, de nem az egész seregnek, mégis az lett!

És hogy személy szerint lezárjam mondanivalómat, az amerikaiak is szabadulnának a fegyvertől lásd XM8-as fegyverprojekt! Ami a lényeg, az M4-et ha a teljes seregben rendszeresítenék, egy teljesen rossz döntés lenne! Annál még egy más felfogású 63-as modernizáció is kecsegtetőbb lenne, értelem szerűen politikai okok miatt az új generációs orosz vasak beszerzése nem lehetséges, NATO berkeken belül meg lényegesebben jobb fegyverek vannak mint az M4 lásd hk416, g36a1 amiket már említettem is, aki ismeri a g36 paramétereit részletesen, az rögtön látja hogy klasszisokkal van az m4-es és társai felett!(nemrégiben volt egy botrány a g36-al kapcsolaban amire a kolléga felhívta a figyelmemet pár kommentel lejjebb, igen olvastam de ez még nem tántorítana el tőle) Horvátok pl vettek is belőle ha jól tudom!