-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
kiskorúbézoltán #78951 "maximum szikszikálod vadul kétoldalról, bízva abban hogy nem lőnek le sötétben a harctéren, közben esik az eső sötét van és a kis stiftek amik összetartják a fegyvered belepotyogtak a sárba mert a kis rögzítő laprugó kigyengült, kezdel ideges lenni....na itt vége is a történetnek, mert bármely ak-nál ilyen agyrém nincs!"
Tettél bele kis hangulati elemet, de édes. :) Tény az Ak ilyen szempontból jobb volt akkoriban.
"Ja és még annyi, ak 3 másodperc alatt szétszedhető 5-6mp alatt összerakható m4 nél jóval több idő és szétpotyogtatod stresszhelyzetben!"
Itt ugye nem kell magyaráznom, te is tudod, hogy jó nagyot lódítottál... :D Nem állítom, hogy ugyanolyan gyorsan szét lehet szedni az ami puskát, mint a ruszkit, na de 3 másodperc meg 5-6... Ejnye ejnye. :D
Büntiből indokold már meg nekem, hogy mi jelentősége van annak ha mondjuk egy puskát mondjuk 10 másodperccel lassabb szétszedni vagy összerakni? Aztán én is elmondom, hogy - szerintem - miért tök mindegy. Ha ügyi leszel azt is elmondom, hogy ez a szét össze gyorsan gyorsan honnan származik. Nincs harag, oké? ;)
Folyt köv.
Bakker de hosszú... :D